Szolgáltatásaim

Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat adás!

Különböző helyiségek(szobák,konyhák,nappalik vendéglátó ipari egységek és stb) valamint gépjárművek Ózongenerátoros tisztítása.

Klíma telepítés: A telepítést megelőzően ingyenes helyszíni felmérést végzek amely során felmérem az igényeket és elhelyezési lehetőségeket. Segítek kiválasztani és beszerezni a Ön számára árban és teljesítményben legideálisabb készüléket. Kérem érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Hőszivattyú telepítés: A telepítést megelőzően ingyenes helyszíni felmérést végzek amely során felmérem az igényeket és elhelyezési lehetőségeket. Segítek kiválasztani és beszerezni a Ön számára árban és teljesítményben legideálisabb készüléket. Kérem érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Klíma/hőszivattyú takarítás és karbantartás: A klímaberendezés használatának igénybevételétől és a gyártó által meghatározott évenkénti egy, ill. több alkalommal szükséges a klíma tisztítása, karbantartása melyet ajánlott szakemberrel végeztetni a jótállás és az üzemképesség érdekében. Ez tulajdonképpen egy megelőző átvizsgálás a nagyobb hibák elkerülése végett. A klímaberendezés használatának igénybevételétől és a gyártó által meghatározott évenkénti egy, ill. több alkalommal szükséges a klíma tisztítás. A klíma karbantartás és tisztítás során ellenőrizzük a hűtőkör nyomását és szivárgáskeresését, az elektromos vezetékek épségét, esetleges után húzását. Kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását. Speciális spray-vel a beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktériummentesítjük az egészség megóvása érdekében (pl.: allergia). A próbaüzem során felmerülő kisebb hibákat kijavítom pl.: gázrátöltés, kondenzvíz csepegés stb. Kérem érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Háztartási gépek javítása, beüzemelése: mosógépek, mosogatógépek, gáz és villany sütök/ tűzhelyek, hűtők, bojlerek javításával valamint beüzemelésével is foglalkozom több mint 30 éves tapasztalattal.