Szolgáltatásaim

Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat adás!

Különböző helyiségek(szobák,konyhák,nappalik vendéglátó ipari egységek és stb) valamint gépjárművek Ózongenerátoros tisztítása:

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer
hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti
és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan
kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony
segítség. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség,
így a tisztítási folyamat környezetbarát.

Választható normál fertőtlenítés gyengén vagy közepesen fertőzött, büdös helyiségek esetén. Intenzív fertőtlenítés nagyon intenzív szagok, penészes falak esetén javasolt. Egyéb egyedi időtartamú és intenzítású kezelésre is van lehetőség. A kezelés szükséges időtartama függ a helyiség méretétől. Az árakkal kapcsolatban kérem érdekődjön telefonon vagy emailben.

Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú
belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon
igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak
megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy
részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

Klíma telepítés: A telepítést megelőzően ingyenes helyszíni felmérést végzek amely során felmérem az igényeket és elhelyezési lehetőségeket. Segítek kiválasztani és beszerezni a Ön számára árban és teljesítményben legideálisabb készüléket. Kérem érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Hőszivattyú telepítés: A telepítést megelőzően ingyenes helyszíni felmérést végzek amely során felmérem az igényeket és elhelyezési lehetőségeket. Segítek kiválasztani és beszerezni a Ön számára árban és teljesítményben legideálisabb készüléket. Kérem érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Klíma/hőszivattyú takarítás és karbantartás: A klímaberendezés használatának igénybevételétől és a gyártó által meghatározott évenkénti egy, ill. több alkalommal szükséges a klíma tisztítása, karbantartása melyet ajánlott szakemberrel végeztetni a jótállás és az üzemképesség érdekében. Ez tulajdonképpen egy megelőző átvizsgálás a nagyobb hibák elkerülése végett. A klímaberendezés használatának igénybevételétől és a gyártó által meghatározott évenkénti egy, ill. több alkalommal szükséges a klíma tisztítás. A klíma karbantartás és tisztítás során ellenőrizzük a hűtőkör nyomását és szivárgáskeresését, az elektromos vezetékek épségét, esetleges után húzását. Kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását. Speciális spray-vel a beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktériummentesítjük az egészség megóvása érdekében (pl.: allergia). A próbaüzem során felmerülő kisebb hibákat kijavítom pl.: gázrátöltés, kondenzvíz csepegés stb. Kérem érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Háztartási gépek javítása, beüzemelése: mosógépek, mosogatógépek, gáz és villany sütök/ tűzhelyek, hűtők, bojlerek javításával valamint beüzemelésével is foglalkozom több mint 30 éves tapasztalattal.